Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Komma igång med ditt AdSense-konto

Startsida: övervaka och hantera ditt konto

Läs mer om AdSense-kontots startsida

Det första du ser när du loggar in på ditt konto är startsidan som innehåller en översikt av dina beräknade och slutförda intäkter och kontots resultat. På startsidan visas också tillkännagivanden, viktiga meddelanden samt policymeddelanden som hjälper dig om vi ser att din webbplats inte följer programpolicyerna för AdSense.

Exempel på ny betaversion av AdSense i Material Design.

Det viktigaste på startsidan

Startsidan är kontots standardvy och innehåller grundläggande information om intäkter och resultat:
  • Information om intäkter: I avsnittet Uppskattade intäkter kan du snabbt se dina beräknade intäkter hittills i dag, i går, hittills under månaden samt förra månaden. I avsnittet Saldo kan du se dina obetalda intäkter och den senaste betalningen. Läs mer om intäktsuppgifter
  • Informationskort: Resultatinformationen på startsidan visas i form av interaktiva kort:
    • Du kan fästa Pinkod dina favoritkort längst upp på sidan och ordna om dina fästa kort så att den relevanta informationen finns precis där du behöver den.
    • Du kommer till en resultatrapport där informationen visas på ett kort genom att klicka på Visa rapport.
    • Du kan få hjälp eller skicka feedback genom att klicka på Mer Mer på ett kort.