Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Een overzicht van AdSense

Video's voor nieuwe uitgevers bekijken

Ontdek waarom meer dan twee miljoen uitgevers, van groot tot klein, AdSense gebruiken:

Meet our AdSense publishers

Succesverhalen bekijken

Bekijk hoe golisbon.com in de loop van de jaren is gegroeid dankzij AdSense:

Meet AdSense Publishers Roger Warwick and Mario Fernandes

Wilt u inspirerende verhalen horen van AdSense-uitgevers die hun passie nastreven en online inhoud schrijven? Lees onze Succesverhalen.

Leer van onze cursus voor het optimaliseren van AdSense

Er valt altijd iets te leren, ongeacht of u net begint met AdSense of het al jarenlang gebruikt. Haal het maximale uit uw AdSense-account met Optimizing AdSense (AdSense optimaliseren), een online cursus voor AdSense-uitgevers. De cursus zorgt ervoor dat al onze beste optimalisatiebronnen beschikbaar zijn op één locatie.

Lesson 1.0: Understanding CPC and CPM
Lesson 1.1: Choosing ad types
Lesson 1.2: Selecting ad sizes
Lesson 1.4: Creating custom channelsLesson 1.5: Performing A/B tests

Bekijk de rest van de lessen over ons YouTube-kanaal van AdSense.