Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Beleid

Inzicht in accountwaarschuwingen en opschortingen wegens beleidsschending

Ons programmabeleid is erop gericht om iedereen binnen ons advertentie-ecosysteem optimaal van dienst te zijn. Als we constateren dat een van uw pagina's ons beleid schendt, sturen we u een waarschuwingsbericht waarin we u vragen de site aan te passen of zetten we de weergave van advertenties op uw pagina of site meteen uit. Dit laatste gebeurt alleen in het geval van een ernstige schending.

Bij herhaaldelijke of ernstige schendingen van ons beleid kunnen we ervoor kiezen niet alleen op pagina- of siteniveau maar ook op accountniveau actie te ondernemen. Mogelijk schorten we uw account tijdelijk op om u in staat te stellen al uw content te bekijken, schendingen te verhelpen en te waarborgen dat u ook in de toekomst aan ons beleid voldoet.

Wat betekent het als ik een accountwaarschuwing wegens schending van het beleid ontvang?

Als u een accountwaarschuwing ontvangt, blijft uw account actief en worden uw advertenties nog steeds weergegeven. U loopt echter wel het risico dat uw account wordt opgeschort of gedeactiveerd als er meer schendingen plaatsvinden. Controleer daarom meteen uw content en zorg ervoor dat deze aan ons beleid voldoet.

Voordat we uw account opschorten of deactiveren, sturen we u zo mogelijk een accountwaarschuwing. Als de beleidsschending echter zeer ernstig is, wordt uw account wellicht meteen opgeschort of gedeactiveerd.

Wat betekent het als mijn account is opgeschort wegens beleidsredenen?

Als ons beleid herhaaldelijk of ernstig is geschonden, schorten we uw account wellicht tijdelijk op. Dit geeft u een laatste kans om al uw pagina's te controleren en de nodige corrigerende maatregelen te nemen, zodat uw account niet wordt gedeactiveerd.

Als uw account is opgeschort, wordt er onmiddellijk een betalingsstop toegepast en worden er tijdens de opschorting geen advertenties weergegeven. (U kunt de duur van de opschorting bekijken in het Beleidscentrum in uw AdSense-account of in de e-mail die we u hebben gestuurd.) Zodra de opschortingsperiode is verstreken, wordt uw account automatisch weer geactiveerd. De betalingsstop wordt opgeheven en de weergave van advertenties wordt hervat.

We blijven uw account wel controleren op naleving van ons beleid. Mochten er toch weer schendingen plaatsvinden, dan wordt uw hele account mogelijk gedeactiveerd. Als dit gebeurt, worden mogelijk uw inkomsten ingehouden die verband houden met schendingen, tot maximaal uw totale inkomsten in de afgelopen 60 dagen. Zo kunnen de gedupeerde adverteerders worden terugbetaald indien dit mogelijk en van toepassing is.

Wat moet ik doen als mijn account is opgeschort wegens beleidsredenen?

We raden u aan de opschortingsperiode te gebruiken om al uw content te bekijken, bestaande schendingen te verhelpen en maatregelen te nemen om toekomstige beleidsschendingen te voorkomen. Wanneer u uw pagina's controleert op naleving van het beleid, is het raadzaam veel aandacht te besteden aan het Google-beleid voor uitgevers en het beleid voor advertentieplaatsing. Log in op uw account en bekijk uw schendingsgeschiedenis om de eerdere beleidsschendingen door te nemen die tot de opschorting hebben geleid.

Checking Issue Status in the Policy Center

Bekijk de volgende bronnen voor tips waarmee u uw netwerk op beleidsschendingen kunt controleren en voor aanvullende uitleg over ons beleid: