Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Retningslinjer vedr. brugeroplevelse

5. Gør tilfældige besøgende til loyale brugere

Sørg for at have disse principper mht. brugeroplevelse for øje, når du optimerer dit website.

Indtil videre har vi fokuseret på metoder til at sikre, at du forstår, hvad brugerne leder efter, og ved, hvordan du skal præsentere det for dem. Men det kan være, at du også spekulerer på, hvordan du kan sikre, at brugerne kommer tilbage igen og igen? Det er trods alt de tilbagevendende forretninger, som virksomheden skal leve af, både online og offline. For at få brugerne til at vende tilbage skal du gøre mere end bare at svare på deres spørgsmål: Du skal give dem gode grunde til at vende tilbage til dit website.

Tips!
Nedenfor finder du et par metoder til at gøre engangsbesøgende til tilbagevendende besøgende:
  • Nyt indhold: Først og fremmest skal du sørge for hele tiden at præsentere nyt indhold i høj kvalitet. Desuden skal du sikre, at det nye indhold præsenteres på dine vigtigste destinationssider.
  • Relateret indhold: Vis brugerne lignende indhold andre steder på dit website. Lav et afsnit med links til populært indhold med det samme emne. Dette skaber større engagement.
  • Sociale medier: Gør det nemt for brugerne at holde kontakten til dig via deres foretrukne sociale netværk. Alle større sociale netværk har widgets, som du kan lægge på dit website for at give brugerne mulighed for at følge dig. Når du har denne kontaktmulighed, skal du sørge for at udsende dit mest populære indhold, så brugerne besøger dit website igen.
  • E-mail: Sørg for, at du har en metode til at få brugerne til at tilmelde sig din e-mailliste, f.eks. for at få opdateringer og/eller et nyhedsbrev.
  • Brugerengagement: Gør det nemt for brugerne at blive en del af dit indhold, f.eks. via forummer, bedømmelsessystemer eller anbefalinger.
Illustration af retningslinjer mht. brugeroplevelse

Eksempel:
Hvis du har et tilbudswebsite, hvor brugerne kan søge efter gode tilbud, kan du først bede dem om at tilmelde sig for at få besked via e-mail, når der dukker nye tilbud op på websitet, som matcher deres interesser. Du kan også vise, hvor mange personer der anbefaler et tilbud, så brugerne kan se, hvilke tilbud der er populære.