Rekisteröityminen ja tilin aktivointi

Sivuston URL-osoitteen lisääminen AdSense-tilin luomisen yhteydessä

Kun rekisteröidyt AdSenseen, pyydämme sinua lisäämään sivustosi URL-osoitteen. Jos sinulla ei vielä ole sivustoa, voit lisätä osoitteen myöhemmin.

AdSense-tilin luominen edellyttää, että URL-osoite

Esimerkki

Oletetaan, että omistat verkkotunnuksen example.com. Kirjoitat siis AdSensen rekisteröitymissivun Oma sivusto ‑kenttään osoitteen example.com.

Blogger (tai muu isäntäkumppani) tai YouTube

• Jos olet YouTube-sisällöntuottaja ja haluat luoda AdSense for YouTube ‑tilin, kirjaudu YouTube-tilille ja siirry osoitteeseen https://studio.youtube.com/channel/UC/monetization.
  • Jos sivustosi on jollakin isäntäkumppaneidemme sivustolla (kuten Bloggerissa), klikkaa URL-osoitteen lisäämisen jälkeen Siirry kohtaan…. Tilin luominen sujuu näin nopeammin, koska isäntäkumppanien sivustoilla on käytössä erilainen tilinluomisprosessi.

Lisätietoa on artikkeleissa Mainostaminen Blogger-blogissa ja AdSense for YouTube ‑tilin käyttöönotto maksuja varten.

Esimerkkejä hyväksyttävistä ja virheellisistä URL-osoitteista

Esimerkkejä kelvollisista URL-osoitteista

example.com

example.blogspot.com

Huom. Aliverkkotunnukset sallitaan vain isäntäkumppanien sivustoilla. Lisätietoa on yllä kohdassa Blogger (tai muu isäntäkumppani) tai YouTube.

Esimerkkejä virheellisistä URL-osoitteista

example.com/page.html
example.com/directory
example.com/?q=target
subdomain.example.com
subdomain.example.com/directory
subdomain.example.com/page.html
subdomain.example.com/?q=target