Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentietargeting

Advertentietargeting op taal

Met onze technologie kunnen we de primaire taal van een pagina vaststellen. Als uw inhoud is geschreven in een taal die door ons programma wordt ondersteund, zorgt AdSense ervoor dat er op uw pagina alleen advertenties worden weergegeven met de juiste taal. We targeten advertenties ook op basis van de taalinstellingen die door adverteerders in hun advertentiecampagnes zijn gespecificeerd. Met targeting op taal kunnen adverteerders de taal kiezen van de sites waarop ze hun advertenties willen weergeven.

Voorbeeld

Iemand die het Google Display Netwerk (GDN) in het Thai bekijkt, kan advertenties te zien krijgen uit campagnes die zijn getarget op het Thai. Op dezelfde manier kan iemand wiens Google-taal is ingesteld op het Spaans, advertenties te zien krijgen uit advertentiecampagnes die zijn getarget op het Spaans.

Daarnaast kunnen we kijken naar de taal van de pagina's die een gebruiker bekijkt of recent heeft bekeken om te bepalen welke advertenties kunnen worden weergegeven. Dit betekent dat we mogelijk de taal van pagina's detecteren die deze persoon in het verleden heeft bekeken, of de pagina die deze persoon op dit moment aan het bekijken is. In dit geval kan AdSense advertenties targeten op basis van de gedetecteerde taal van de gebruiker in plaats van de taal van uw inhoud.

Voorbeeld

Maya heeft in het Google Display Netwerk meerdere blogs over koken bekeken die zijn geschreven in het Japans. Ze ziet nu advertenties uit campagnes die zijn getarget op sprekers van het Japans. Mogelijk krijgt ze zelfs Japanse advertenties te zien als ze andere blogs in het Google Display Netwerk leest die in het Engels zijn geschreven.