Mainosten kohdistaminen

Mainosten kohdistaminen kielen mukaan

Tekniikkamme voi määrittää sivun ensisijaisen kielen. Jos sisältö on ohjelman tukemalla kielellä, AdSense kohdistaa sisältöösi tällä kielellä laadittuja mainoksia. Kohdistamme mainoksia myös mainostajien mainoskampanjoidensa asetuksissa määrittämien kieliasetusten perusteella. Kielikohdistuksen avulla mainostajat voivat valita, minkä kielisillä sivustoilla he haluavat mainostensa näkyvän.

Esimerkki

Henkilö, joka tarkastelee Google Display -verkoston sisältöä thain kielellä, saattaa nähdä mainoksia thain kieleen kohdistetuista kampanjoista. Jos käyttäjä on valinnut Googlen kieleksi espanjan, hän saattaa nähdä mainoksia espanjan kieleen kohdistetuista mainoskampanjoista.

Mainosten näyttäminen määräytyy myös sen perusteella, minkä kielisiä sivuja käyttäjä katsoo tai on aikaisemmin katsonut. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme tunnistaa kielen joko kyseisen käyttäjän aiemmin tai kyseisellä hetkellä tarkastelemien sivujen perusteella. Tässä tapauksessa AdSense saattaa kohdistaa mainoksia myös käyttäjän havaitun kielen perusteella sisältösi kielen sijaan.

Esimerkki

Maija on lukenut useita japaninkielisiä ruoanlaittoblogeja Google Display -verkostossa, ja hän näkee japania puhuville ihmisille suunnattujen kampanjoiden mainoksia. Hän saattaa myös nähdä japanilaisia mainoksia silloinkin, kun hän lukee englanniksi kirjoitettuja blogeja Google Display -verkostossa.