Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indtægtsgenerering og annoncer

Websoptimering: bedste fremgangsmåder for forøgelse af trafikken

Optimering af websitet for at øge trafikken består oftest af to dele:

1. Erhvervelse af ny trafik
  2. Forbedring af websitet, f.eks. optimering af annonceplaceringen, navigationen og/eller indholdet på websitet.

Der er risici at overveje for begge dele. Det er vigtigt, at du er selektiv hvad angår den optimeringsspecialist eller det agentur, du vælger at arbejde med, og altid kontrollerer deres optimeringer, før du placerer annoncer på dit website.

1. Erhvervelse af ny trafik

Hvis du har mistanke om, at der er ugyldig aktivitet på dit website, er det bedste, du kan gøre, at fjerne annoncerne fra din side, mens du undersøger sagen. Sæt annoncerne tilbage på siden, når du er sikker på, at kilden til ugyldige klik ikke længere er til stede.

Før du beslutter dig for at arbejde med eksperter i websiteoptimering, anbefaler vi følgende:

• Det er bedst at bede om anbefalinger fra webmastere, som du personligt kender og stoler på, eller at søge efter kendte optimeringseksperter med et godt omdømme på nettet. Hvis det er muligt, bør du læse, hvad andre har skrevet om dem på fora, før du begynder at arbejde med dem.
  • Hvis du beslutter at vælge en optimeringsekspert baseret på vedkommendes omdømme på nettet, bør du bede om eksempler på websites, som de har optimeret. Disse websites skal minde så meget om dine egne som muligt, hvad angår indholdskategorier, demografiske oplysninger, antal besøg pr. måned osv.

Optimale løsninger for arbejde med et websiteoptimeringsværktøj

Optimeringsværktøjer skal give dig besked om alle kilder og midler til at drive trafik til dit website. Det farligste er en mistænkelig trafikkilde, der genererer ugyldige klik på dine annoncer, som kan føre til, at din konto bliver deaktiveret. Husk på, at det er dit ansvar at overvåge og evaluere trafikken.

Mistænkelig trafik kan overtræde forskellige AdSense-programpolitikker under "trafikkilder", f.eks.:

• Brug af automatiserede bots, der imiterer brugeradfærd
  • Køb af ikke-relateret trafik fra ukendte netværk
  • Deltagelse i paid-to-click-programmer
  • Modtagelse af trafik fra uønsket mail eller programmer

Hvis du beslutter dig for at bruge nye metoder til at øge trafikken til dit website, anbefaler vi, at du bruger kanaler, så du kan separere den nye trafikkilde og overvåge trafikken. Du kan også isolere og overvåge forskellige betalte trafikkilder ved hjælp af Google Analytics. Når du har konfigureret kanaler og Analytics, kan du køre rapporter for at evaluere trafikken. Hvis du oplever, at trafikken er usædvanlig, ugyldig eller ineffektiv, skal du med det samme stoppe med at erhverve trafikken og fjerne annoncekoden fra sider, der er påvirket. Dette vil reducere risikoen for, at du overtræder AdSense-programpolitikkerne.

Optimale løsninger til promovering af dit website

Du må ikke promovere dit website (eller lade nogen gøre dette) ved hjælp af teknikker, der overtræder vores politikker:

• spam-e-mails
  • Kommentarspam
  • OIprettelse af falske forumprofiler
  • placering af links på linkfarme og "private blognetværk", linkudveksling og spamming af sociale netværk.

Overhold følgende regler , når du bruger onlineannoncering til at reklamere for dit website:

• Hvis du bruger Google Ads, skal retningslinjerne for kvaliteten af Google Ads-landingssider overholdes.
  • Selve annoncen må ikke være vildledende. Hvis mit website f.eks. handler om stegepander, og AdSense-annoncerne på mit website fremhæver stegepander til salg, ville det være vildledende at tweete et link til mit website med teksten "Fantastiske tilbud på stegepander". Dette er vildledende og en måde at tilskynde brugerne til at klikke på annoncerne på, da indholdet på mit website ikke handler om tilbud på eller salg af stegepander, så besøgende vil blive ført til annoncerne på siden.

Tilbage til toppen

2. Websiteforbedringer

Optimeringsværktøjer skal tage hensyn til AdSense-programpolitikkerne og politikkerne for spam i forbindelse med Google Websøgning og optimere dit website uden at overtræde politikkerne eller retningslinjerne for kvalitet. Hvis nogen af følgende optimeringer udføres, kan det medføre, at din konto bliver deaktiveret.

Google-annoncer, -søgefelter eller -søgeresultater må ikke:

• Integreres i en softwareapplikation af nogen art (gælder ikke AdMob), herunder værktøjslinjer.
  • Vises i pop op- eller pop under-vinduer
  • Placeres i mails, mailprogrammer eller chatprogrammer.
  • Tilsløres af elementer på en webside
  • Placeres på sider uden indhold. (gælder ikke for AdSense til søgning og AdSense til mobilsøgning)
  • Placeres på sider, der udelukkende udgives med det formål at vise annoncer
  • Placeres på sider, hvis indhold eller webadresse gennem misbrug af logoer, varemærker eller andre varemærketræk kan vildlede brugerne til at tro, at de er forbundet med Google
  • placeres på, i eller sammen med andre Google-produkter eller -tjenester på en måde, som er i strid med politikkerne for produktet eller tjenesten.
Denne artikel blev skabt af erfarne AdSense-brugere (AdSense Forum Top Contributors) med input fra Google AdSense-teamet.

Tilbage til toppen