Käyttäjähallinta

Käyttäjän käyttöoikeustason muuttaminen

Huom. Jos sinulla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, voit vaihtaa käyttäjän pääsyoikeustasoa milloin tahansa – myös silloin, kun hänen tilanaan on Odottaa.

Näin voit vaihtaa käyttäjän pääsyoikeuden AdSense-tilillesi:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Valitse ensin Pääsyoikeudet ja valtuutukset ja sitten Käyttäjien hallinta.
  4. Klikkaa Lisää Lisää ja sitten Vaihda pääsyoikeustasoa sen käyttäjän vierestä, jonka pääsyoikeustason haluat vaihtaa.
  5. Valitse uusi pääsyoikeustaso ja klikkaa Ota muutokset käyttöön.

Käyttäjä saa ilmoituksen muutoksesta sähköpostiinsa.