Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brugeradministration

Føj en bruger til din konto

Bemærk! For at kunne få adgang til din konto skal brugeren have en Google-konto, og denne konto må ikke være knyttet til en anden aktiv eller deaktiveret AdSense-konto. Se Ofte stillede spørgsmål om brugeradgang for at få flere oplysninger.

Sådan giver du adgang til din AdSense-konto:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Konto.
  3. Klik på Adgang og godkendelse og derefter på Brugeradministration.
  4. Klik på + Ny bruger.
  5. Angiv mailadressen på den bruger, du vil dele din konto med, og klik derefter på Inviter bruger.

Brugeren føjes til listen med statussen "Afventer" og har 30 dage til at acceptere invitationen, før den udløber.

6. Når brugeren har accepteret din mailinvitation (ved at klikke på linket i mailen og linke sin Google-konto til den AdSense-konto, der er angivet i invitationen), ændres vedkommendes status til "Aktiv".

Du kan altid ændre brugerens adgangsniveau.

Bemærk! Kontoindehaveren er eneansvarlig for ejendommene i AdSense-programmet. Administratorer skal være forsigtige, når de giver brugere adgang til en konto. Alle de brugere, der føjes til en konto, skal overholde AdSense-programpolitikkerne.

Har du spørgsmål?

Spørg i fællesskabet