Käyttäjähallinta

Käyttäjän poistaminen tililtä

Voit peruuttaa käyttäjän pääsyoikeuden AdSense-tilillesi seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Valitse ensin Pääsyoikeudet ja valtuutukset ja sitten Käyttäjien hallinta.
  4. Klikkaa Lisää Lisää ja valitse sitten poistettavan käyttäjän kohdalta Poista käyttäjä.
  5. Vahvista poistaminen klikkaamalla Poista.

Käyttäjä saa tästä ilmoituksen sähköpostiinsa, ja hänen tietonsa poistetaan listasta.

Hyvä huomata:
  • Kun poistat tavallisen käyttäjän tai järjestelmänvalvojan tililtäsi, hän ei voi enää kirjautua AdSense-tilillesi. Jos kuitenkin lisäät käyttäjän uudestaan järjestelmänvalvojaksi tai tavalliseksi käyttäjäksi, hän voi jälleen päästä tilillesi.
  • Omien käyttäjätietojesi vieressä ei näy Poista käyttäjä ‑vaihtoehtoa. Tämä johtuu siitä, ettet voi poistaa itseäsi tililtä, vaan ainoastaan järjestelmänvalvoja voi poistaa pääsyoikeutesi.