Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brugeradministration

Fjern en bruger fra din konto

Sådan tilbagekalder du en brugers adgang til din AdSense-konto:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Konto.
  3. Klik på Adgang og godkendelse og derefter på Brugeradministration.
  4. Klik på Mere Mere og derefter på Fjern bruger ud for den bruger , du vil fjerne.
  5. Klik på Fjern for at bekræfte, at du vil fjerne brugeren.

Brugeren modtager en mail, og vedkommendes oplysninger fjernes fra listen.

Bemærk!
  • Når du fjerner en standardbruger eller administrator fra din konto, kan vedkommende ikke længere logge ind på din AdSense-konto. Hvis du tilføjer brugeren som administrator eller standardbruger igen, kan vedkommende få adgang til din konto igen.
  • Du kan ikke se Fjern bruger ud for dine egne brugeroplysninger. Dette skyldes, at du ikke kan fjerne dig selv fra en konto, da det kun er en anden administrator, der kan fjerne din adgang.