Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Ik wil inkomsten genereren met mijn video's, maar mijn aanvraag is afgekeurd omdat ik jonger dan 18 ben

De minimumleeftijd voor deelname aan AdSense voor YouTube is 18 jaar. Als u via YouTube Studio een aanvraag voor AdSense voor YouTube heeft ingediend en door ons systeem bent afgekeurd omdat u een minderjarige uitgever bent, blijft uw YouTube-kanaal gekoppeld aan deze afgekeurde AdSense voor YouTube-aanvraag. Volg de instructies in de afkeuringsmail die u heeft gekregen om uw leeftijd te bevestigen (als u 18 jaar of ouder bent) en dien uw aanvraag opnieuw in.

Als u jonger dan 18 bent, kunt u alleen inkomsten genereren met uw video's door uw YouTube-kanaal te koppelen aan een goedgekeurd AdSense voor YouTube-account (van een ouder of voogd die 18 jaar of ouder is).