Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Google Search Console

Vores webmasterressourcer kan være med til at besvare dine spørgsmål om crawling og indeksering, styrke og øge trafikken til dit website og skabe tættere kontakt mellem dig og dine besøgende.

Tools for publishers (and understanding their benefits) | Sustainable Monetized Websites

Vi anbefaler, at du læser blogindlægget "Be webmaster of your domain" for at få flere oplysninger om, hvordan du kan gøre følgende:

• Gennemgå dit website fra Googles visning for at diagnosticere problemer.
  • Tjekke dine links og trafikoplysninger.
  • Dele oplysningerne på dit website med søgemaskiner.

Du kan få mere hjælp på bloggen om Googles søgecentral og hjælpegruppen til Googles søgecentral.