Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Augmentar la cobertura d'anuncis en un lloc web

El fet d'afegir diversos blocs d'anuncis pot ajudar-vos a optimitzar el rendiment aprofitant el nostre ampli inventari d'anuncis. Sempre que no emplaceu més anuncis que contingut a les vostres pàgines, podeu combinar blocs d'anuncis, blocs d'enllaços o quadres de cerca a cadascuna de les pàgines del lloc web. Consulteu la nostra política de valors de l'inventari per obtenir més informació.

Exemple que mostra tres anuncis en una pàgina amb AdSense.

Consells

Emplaceu els anuncis a les pàgines que reben més trànsit. Per obtenir més informació, llegiu les pràctiques recomanades per a l'emplaçament d'anuncis.

Subscriu-me als consells d'optimització

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.