Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Websiteadgang

Få dit website med i Googles søgeresultater

At blive genkendt og opnå trafik af høj kvalitet er nøglen til succes med AdSense. Hvis du vil optimere trafikken til dit website, foreslår vi, at de tager et kig på grundlæggende oplysninger om Google Søgning for at få idéer til, hvordan du kan udvikle dit indhold og strukturere dine sider. Helt konkret kan indsendelse af dine webadresser til Google Search Console hjælpe dig med at få flere af dine websider vist for brugerne og med at øge dækningen for dine websites.