Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Maximera annonsutrymmet med flera annonsenheter

Du kan få bättre resultat om du använder flera annonsenheter, eftersom du då kan visa fler annonser från vårt stora utbud. Förutsatt att du inte placerar mer annonser än innehåll på sidorna kan du använda en kombination av annonsenheter och/eller sökrutor på samtliga sidor på din webbplats. Mer information finns i vår policy för annonsutrymmets värde. Det bästa sättet att mäta effekten av flera annonsenheter är att titta på dina totala intäkter. Det kan vara särskilt effektivt att använda flera annonsenheter på

• sidor som innehåller mycket text, vilket kräver att användaren scrollar nedåt på sidan
  • forum och meddelandesidor, i synnerhet i trådar
  • sidor där bara mindre annonsformat (till exempel en knapp i formatet 125 × 125) får plats.

Prenumerera på optimeringstips!