Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Maximitzar l'espai publicitari amb diversos blocs d'anuncis

Tenir diversos blocs d'anuncis pot ajudar-vos a optimitzar el rendiment aprofitant el nostre ampli inventari d'anuncis. Sempre que no emplaceu més anuncis que contingut a les vostres pàgines, podeu combinar blocs d'anuncis, blocs d'enllaços o quadres de cerca a cadascuna de les pàgines del lloc web. Consulteu la nostra política de valors de l'inventari per obtenir més informació. Recordeu que la millor manera de mesurar l'efecte de diversos blocs d'anuncis és examinar-ne l'impacte en els guanys generals. El fet d'afegir diversos blocs d'anuncis pot donar molt bons resultats per als tipus de pàgines següents:

• Pàgines amb molt de text que requereixen que els usuaris es desplacin cap avall.
  • Pàgines de fòrums o de taulers de missatges, sobretot dins de les converses.
  • Pàgines en què només s'ajusten els formats d'anunci més petits (com ara el botó 125 x 125).

Subscriu-me als consells d'optimització

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.