Sivustojen pääsyoikeudet

Mainosten näkyminen kirjautumista edellyttävillä sivuilla

Kun tilisi on aktivoitu, voit julkaista Google-mainoksia kirjautumista edellyttävillä sivuilla ilmoittamalla kirjautumistiedot indeksointirobottia varten. Niiden avulla AdSensen mainosindeksoija pääsee sivustollesi ja voi toimittaa sille mainoksia.

Sinun on ilmoitettava sivustollesi kirjautumiseen tarvittavat tunnukset ja todennettava sivusto Search Consolessa.

Tee näin:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Valitse Käyttöoikeudet ja käyttöoikeuden vahvistus ja sen jälkeen Indeksointioikeudet.
  4. Klikkaa Indeksointioikeudet-kohdasta Lisää kirjautumistiedot.
  5. Lisää Kirjautumistiedot-kohtaan kirjautumistiedot, joilla indeksointirobotti pääsee sivustollesi:
    • Rajoitettu hakemisto tai URL: URL-osoite, johon indeksointirobotti ei pääse.
    • Kirjautumis-URL: URL-osoite, johon indeksointirobottimme tulisi siirtyä kirjautumista varten.
    • Kirjautumismenetelmä: Menetelmä, jota sivustosi käyttää kirjautuvien käyttäjien todentamiseen. Yleisimmät todennusmenetelmät ovat POST ja GET.
    • Kirjautumisparametrit: Kirjautumistiedot, joilla indeksointirobotti kirjautuu sisään (esim. käyttäjätunnus ja salasana sivustollesi kirjautumista varten). Lisää GET- ja POST-menetelmiä varten URL-parametrien avain-arvo-parit siten, että palvelin palauttaa evästeen kirjautumista edellyttävää pääsyä varten. Klikkaa + Lisää toinen parametri, jos haluat lisätä muita parametreja.
  6. Klikkaa Lisää kirjautumistiedot.
  7. Kirjaudu Search Consoleen Google-tililläsi. Sinun on käytettävä Google-tiliäsi, jotta Search Consolessa tekemäsi muutokset näkyvät AdSense-tililläsi.
  8. Lisää sivusto Search Console ‐tilillesi. Varmista, että lisäät sivuston, jolle haluat indeksointirobottimme pääsevän.

Kun olet todentanut sivustosi, AdSense-indeksoija pääsee sille lisäämilläsi kirjautumistiedoilla ja mainoksia alkaa näkyä.