Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Websiteadgang

Vis dine annoncer på loginbeskyttede sider

Når din konto er aktiveret, kan du vise Google-annoncer på loginbeskyttede sider på dit website ved at oprette et crawlerlogin for at give AdSense-annoncecrawleren adgang til websitet, så der kan leveres annoncer.

Dette forudsætter, at du angiver loginoplysninger til dit website og verificerer det ved hjælp af Search Console.

Følg nedenstående fremgangsmåde.

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Konto.
  3. Klik på Adgang og godkendelse og derefter på Webcrawleradgang.
  4. Klik på Tilføj loginoplysninger i sektionen "Crawleradgang".
  5. Angiv de loginoplysninger, som vores crawler skal bruge for at få adgang til dit website, i sektionen "Loginoplysninger":
    • Adgangsbeskyttet mappe eller webadresse: Den webadresse, som vores crawler ikke har adgang til.
    • Loginwebadresse: Den webadresse, som vores crawler skal besøge for at logge ind.
    • Loginmetode: Den metode, som dit website bruger til at godkende brugere, der logger ind. POST og GET er almindelige godkendelsesmetoder.
    • Loginparametre: De loginoplysninger, som vores crawler skal bruge for at logge ind (f.eks. brugernavn og adgangskode til dit website). Ved brug af GET- og POST-metoderne skal du angive nøgleværdipar for webadresseparametrene, så din server returnerer en cookie for loginaktiveret adgang. Klik på + Tilføj endnu en parameter, hvis du vil tilføje flere parametre.
  6. Klik på Tilføj login.
  7. Log ind på Search Console med din Google-konto. Du skal bruge din Google-konto, så de ændringer, som du foretager i Search Console, kan blive vist på din AdSense-konto.
  8. Tilføj dit website på din Search Console-konto. Sørg for at tilføje det website, som vores crawler skal have adgang til.

Når dit website er verificeret, giver de loginoplysninger, du har angivet, AdSense-crawleren adgang til dit website, så der kan vises annoncer.