Automaattiset mainokset

Kyselyparametrien vaikutus automaattisten mainosten samantyyppiseen hakuun

Jos lisäät sisältösivun URL-osoitteisiin useita tai dynaamisia parametreja, se voi vaikuttaa automaattisten mainosten samantyyppisen haun renderöintiin sivuillasi. Jos uskot, että automaattisten mainosten samantyyppinen haku ei näy tämän vuoksi sivuillasi, seuraa alla olevia ohjeita.

Googlen on ensin indeksoitava sivusi kontekstiltaan sopivien termien löytämiseksi ennen kuin sivustollasi voi näkyä samantyyppisiä hakutermejä. Tätä ennen niitä ei näy sivulla.

URL-osoitteet, jotka sisältävät kyselyparametreja, kuten seurantamuuttujia, käyttäjätunnuksia, istuntotunnuksia tai muita dynaamisia tunnisteita, voivat häiritä indeksointirobotin työtä, kun se analysoi sivun ydinsisältöä. Tämä voi johtaa epätarkkoihin tai toissijaisiin samantyyppisiin hakutermeihin.

Varsinkin dynaamiset tunnisteet voivat vaikeuttaa Googlen työtä tai tehdä sen mahdottomaksi, kun Google yrittää selvittää, onko sivua indeksoitu. Jos se on mahdotonta, samantyyppisiä hakutermejä ei voi näyttää. Tällöin menetät tilaisuuden aktivoida käyttäjiä ja kaupallistaa sivustoasi automaattisten mainosten samantyyppisellä haulla.

Jos haluat saada automaattisten mainosten samantyyppisestä hausta mahdollisimman suuren hyödyn sivuillasi, emme suosittele dynaamisten tai erittäin pitkien URL-parametrien käyttöä, jos ne eivät vaikuta olennaisesti sivun sisältöön, ulkoasuun tai toimintaan. Automaattisten mainosten samantyyppinen haku toimii parhaiten, jos sisältösivun URL-osoite pysyy samana joka käyntikerralla.