Sivuston isännän poistaminen Yksityisyys ja viestit ‑asetuksista

Julkaisijoille, joilla on sekä Ad Manager- että AdSense-tili

Yksityisyys ja viestit ‑työkalussa sivustoille on valittu isäntä, joka vastaa sivustoon yhdistettyä Google-tuotetta. Sivuilla ei ole oletuksena isäntää vaan Valitse sivustot ‑sivun Isäntä-sarakkeessa on viiva ("-"). Kun lisäät viestiin sivuston tai muutat sivuston tietosuojakäytännön URL-osoitetta, tuote, johon olet kirjautuneena, valitaan sivuston isännäksi Yksityisyys ja viestit ‑työkalussa. Jos esimerkiksi lisäät uudelle viestille AdSensessa sivuston, sen isännäksi tulee AdSense.

Jos haluat poistaa sivuston isännän, voit tehdä sen Valitse sivustot ‑sivulta. On kuitenkin tärkeä muistaa, että jos poistat sivuston isännän, kyseinen sivusto ja sen alisivustot poistetaan kaikista valituista viesteistä, ja muut viestit, joissa sivusto oli ainut kohdesivusto, poistetaan Yksityisyys ja viestit ‑työkalusta. Viestit yhdistyvät siihen Google-tuotteeseen, missä ne on luotu, joten kun sivustolta poistetaan isäntä, myös siihen liitetyt viestit poistuvat sivustolta.

Sivustolle valittu isäntä vaikuttaa viestiasetuksiin vain Yksityisyys ja viestit ‑työkalussa. Asetus ei vaikuta Ad Managerin ja AdSensen muuhun sivustonhallintaan.

Näin tarkistat sivuston isännän

Voit tarkistaa sivuston isännän seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Yksityisyys ja viestit.
  3. Klikkaa Muokkaa jostakin viestityyppikortista Yksityisyys ja viestit ‑sivulla.
  4. Klikkaa viestilistasta mitä tahansa Sivustot-sarakkeen linkkiä, niin näet sivustolistan. Sivuston isäntä näkyy Isäntä-sarakkeessa. Jos sivustolla ei ole isäntää, sarakkeessa näkyy viiva ("-").

Sivuston isännän poistaminen

Ennen sivuston isännän poistamista on tärkeä ottaa huomioon nämä seikat:

• Kyseinen sivusto ja sen alisivustot poistuvat kaikista niihin liittyvistä Yksityisyys ja viestit ‑työkalun viesteistä.
  • Viestit, joille ei enää ole määritetty sivustoja näiden muutosten seurauksena, poistetaan.
  • Voit luoda uusia viestejä määrittämättömille sivustoille Ad Managerissa tai AdSensessa. Tuote, jossa luot viestin, valitaan sivuston uudeksi isännäksi.
  • Jos muokkaat isännättömän sivuston tietosuojakäytäntöä, tuote, jossa teet kyseisen muutoksen, valitaan tämän sivuston uudeksi isännäksi.
Aiemmin luotuihin viesteihin tehtyjä muutoksia, jotka johtuvat isännän poistamisesta, ei voi kumota. Jos valitset sivustolle myöhemmin saman isännän, poistettuja viestejä ei palauteta.

Voit poistaa sivuston isännän seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Yksityisyys ja viestit
  3. Klikkaa Muokkaa jostakin viestityyppikortista Yksityisyys ja viestit ‑sivulla.
  4. Klikkaa viestilistasta mitä tahansa Sivustot-sarakkeen linkkiä, niin näet sivustolistan. Sivuston isäntä näkyy Isäntä-sarakkeessa. Jos sivustolla ei ole isäntää, sarakkeessa näkyy viiva ("-").
  5. Vie hiiri valitun isännän nimen päälle Isäntä-sarakkeessa ja klikkaa Remove site host.
  6. Lue Sivuston isännän poistaminen ‑valintaikkuna, jotta tiedät, mitä vaikutuksia nykyisen isännän poistamisella on. Klikkaa Peru, jos haluat palata, tai Seuraava, jos haluat jatkaa.
  7. Jos haluat varmasti poistaa sivustoltasi isännän Yksityisyys ja viestit työkalussa, valitse Vahvista.