Automaattiset mainokset

Mainosintentit-muoto

Mainostarkoitukset on tarkoituspohjainen mainosmuoto, jossa tekstiin ja sivuille lisätään sisältöön liittyviä linkkejä ja ankkureita. Nämä sisältävät orgaanisia hakutuloksia ja mainoksia.

Näin se toimii

Mainostarkoitukset toimivat skannaamalla sivusi ja etsimällä mahdollisuuksia auttaa käyttäjiä löytämään heitä kiinnostavia asioita. Sisältösi ja käyttäjien mahdollisten kiinnostuksenkohteiden perusteella mainosintentit voivat automaattisesti

Kun käyttäjä klikkaa linkkiä tai ankkuria, näytölle avautuu valintaikkuna, jossa on osuvia orgaanisia hakutuloksia ja mainoksia. Ne voivat auttaa sinua kasvattamaan tulojasi. Kun käyttäjä klikkaa valintaikkunaa, hän pysyy samalla sivustosi sivulla.

Näin ansaitset rahaa mainosintenteillä

Saat maksun, jos käyttäjä klikkaa jotakin valintaikkunassa olevista mainoksista. Lue lisää mainostarkoitusten tulojen jaosta.

Mainosintenttien käyttöönotto

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Näet kaikki sivustosi taulukossa. Klikkaa haluamasi sivuston vierestä Muokkaa Muuta. Sivustosi aukeaa mainosasetusten esikatselussa.
    Vinkki: Voit kokeilla esikatselussa eri mainosasetuksia ennen Automaattisten mainosten julkaisemista.
  4. Varmista Mainosasetukset-kohdasta, että Automaattiset mainokset ovat päällä.
  5. Klikkaa Tarkoituspohjaiset mainosmuodot ja valitse Mainostarkoitukset-valintaruutu.
  6. Hyväksy käyttöehdot ja käytännöt, jos et ole vielä tehnyt niin.
  7. (Valinnainen) Voit poistaa mainosintenttilinkit tai ‑ankkurit käytöstä Asetukset-kohdassa poistamalla valinnan kyseisestä ruudusta.
  8. Klikkaa Käytä sivustolla.
    Huom. Mainostarkoitukset eivät välttämättä näy ehdot täyttävillä sivuilla heti.

Mainosintenttien tulosten seuraaminen

1. Siirry AdSensessa Raportit-sivulle.
  2. Luo oma raportti ja lisää Mainosmuoto-erittely.
  3. Klikkaa Muokkaa mittareita Muuta, valitse suppilomittarit ja klikkaa Käytä.

Usein kysyttyä

Kannattaako minun lisätä sivuilleni useampia tuotemainintoja tai muita kaupallisia mahdollisuuksia, jotta mainosintenttejä voi näkyä enemmän?

Ei, sinun tulee välttää tarpeettomia ja toistuvia avainsanoja, jotka eivät tuo lisäarvoa sivustolle. Google kohdistaa toimenpiteitä sivustoihin, jotka eivät luo käyttäjille lisäarvoa. Muistathan, että AdSense-julkaisijoiden on noudatettava Googlen julkaisijakäytäntöjä, joihin sisältyvät Google Verkkohaun roskasisältöä koskevat käytännöt.