Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indtægtsgenerering og annoncer

Brug af onlineannoncering til at tiltrække nye brugere til websitet

AdSense-udgivere er velkomne til at bruge online annoncering som et middel til at få nye brugere på deres websites. Uanset hvilken form for onlineannoncering udgiverne anvender på sider med Google-annoncer, skal de imidlertid leve op til ånden i Googles retningslinjer for landingssidekvalitet, så såvel brugere som annoncører sikres en god oplevelse. De tre vigtigste elementer ved destinationssider af høj kvalitet, som skitseres i disse retningslinjer er: relevant og originalt indhold, gennemsigtighed og nem navigation på websitet.

• Relevant eller originalt indhold: Når en bruger klikker på en af dine annoncer, skal vedkommende videresendes til den side på dit website, der er mest relevant for de produkter og tjenester, der annonceres for i annoncen. Derudover skal dit website rumme væsentligt og unikt indhold, som man ikke finder andre steder. Annoncerne må ikke føre brugerne til sider, der hovedsageligt består af flere annoncer eller generelle søgeresultater (f.eks. en indeks- eller katalogside). Annoncerne må heller ikke føre til sider, hvis primære formål er at omdirigere trafik til eller spejle indholdet på et overordnet website, medmindre de også tilbyder ekstra og unikt indhold.

• Gennemsigtighed: Udgiverne skal holde, hvad de lover i deres annoncer. Hvis du i annoncen f.eks. siger, at dit website har det “bedste” tilbud på udlejningsbiler, skal brugerne kunne finde disse tilbud og leje en bil på din destinationsside. Du bør kun opkræve betaling for de produkter og tjenester, som brugerne bestiller og modtager. Prissætningen af disse tjenester og produkter bør være tydelig. Du må ikke anmode om personlige oplysninger, medmindre det er nødvendigt af hensyn til det produkt eller den tjeneste, du tilbyder.

• Navigationsmuligheder: Brugerne skal let kunne navigere på dit website uden forstyrrelser og hurtigt finde de aktuelle produkter og tilbud fra din annonce.