Melding

Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Betalingen

Contractentiteit is Google Advertising (Shanghai) Company Limited

Als uw contractentiteit Google Advertising (Shanghai) Company Limited is, hoeft u in overeenstemming met de voorwaarden van uw overeenkomst met Google, ons geen btw te berekenen. Neem voor verdere vragen contact op met uw belastingadviseur.

Als de overheid u echter verplicht een btw-factuur te versturen, kunt u de factuur naar het onderstaande adres sturen. Houd er rekening mee dat we niet alle facturen verwerken.

Google Inc.
1600 Amphitheater Parkway
Mountain View, CA
Verenigde Staten

Ons btw-nummer (VAT) is 310115690156386.

Zorg dat u de juiste contractentiteit voor uw account kiest. Lees Hoe vind ik mijn contractentiteit?