Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Kontraherende enhed er Google Advertising (Shanghai) Company Limited

Hvis din kontraherende enhed er Google Advertising (Shanghai) Company Limited, så skal du i henhold til vilkårene i din aftale med Google ikke fakturere os for moms. Kontakt din lokale skatterådgiver, hvis du har yderligere spørgsmål.

Men hvis dine lokale myndigheder kræver, at du sender en momsfaktura, kan du sende den til adressen nedenfor. Vær opmærksom på, at vi ikke behandler alle fakturaer.

Google Inc.
1600 Amphitheater Parkway
Mountain View, CA
USA

Til orientering er vores momsnummer 310115690156386.

Vær opmærksom på at vælge den rigtige kontraherende enhed for din konto. Tjek Hvor kan jeg finde min kontraherende enhed?