Tietosuoja ja turvallisuus

Mitä voin tehdä, jos jokin sivusto aiheuttaa ponnahdusikkunoita tai asentaa viruksia tietokoneeseeni?

Ohjelmasääntöjemme mukaan Google-mainoksia näyttävät sivustot eivät saa muuttaa käyttäjäasetuksia, ohjata käyttäjiä ei-toivottuihin verkkosivustoihin, sisältää ponnahdusikkunoita tai sivun alle avautuvia ikkunoita, käynnistää latauksia tai sisältää haittaohjelmia. Jos havaitset Google-mainoksia näyttävän sivuston, joka ei noudata ohjelmasääntöjämme, ilmoita siitä meille.

Jos uskot, että tietokoneessasi on virus tai haittaohjelma, suosittelemme, että etsit ohjelman, joka saattaa auttaa poistamaan ne.