Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Privacy Sandbox-initiativet og AdSense

Hensikten med Privacy Sandbox-initiativet er å utvikle teknologier som både ivaretar folks personvern på nettet og gir bedrifter og utviklere verktøyene de trenger for å bygge opp lønnsomme digitale bedrifter, slik at nettet er åpent og tilgjengelig for oss alle. Privacy Sandbox er et prosjekt i utviklingsfasen som omsetter ideer fra hele bransjen i nye forslag som testes, kommenteres og gjentas.

Privacy Sandbox for nettet faser ut bruken av informasjonskapsler fra tredjeparter og begrenser sporingen på tvers av nettsteder. Med de nye nettstandardene som etableres, får publisister tryggere alternativer til den eksisterende teknologien, slik at de kan fortsette å bygge opp digitale bedrifter uten at dette går på kompromiss med personvernet ditt.

Privacy Sandbox på Android styrker personvernet og byr samtidig på verktøyene apputviklere trenger for å drifte og skape vekst i bedriftene sine. Vi introduserer nye løsninger som fungerer uten identifikatorer for flere apper (inkludert annonserings-ID-er), og som begrenser datadelingen med tredjeparter.

Slik fungerer AdSense med Privacy Sandbox

Vi jobber med å integrere teknologier for personvern i AdSense. For øyeblikket tester AdSense to API-er for Privacy Sandbox på nettet: Protected Audience API (tidligere kalt FLEDGE) og Topics API. Du kan lese mer om fremdriften i testingen og tilnærmingen vår i disse artiklene:

Merk: All bruk av API-er for Privacy Sandbox er underlagt kravene i Googles retningslinjer for brukersamtykke i EU (blant annet å innhente brukeres juridisk gyldige samtykke til innsamling, deling og bruk av personlige data til personlig tilpasning av annonser).