Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Betalingen

Uw bankrekeninggegevens updaten

U kunt de naam voor uw huidige bankrekening updaten, maar als u uw rekeningnummer wilt wijzigen, moet u de bestaande bankrekening verwijderen en een nieuwe toevoegen.

Opmerking: Als u Betaalmethode toevoegen niet kunt vinden, controleert u of u de drempelwaarde van $ 10 in uw huidige saldo heeft bereikt.

Doe het volgende om de naam voor uw bankrekening te updaten:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Betalingen en dan op Informatie voor betalingen.
  3. Klik op Betaalmethoden beheren.
  4. Klik op Bewerken.
  5. Wijzig de naam voor uw bankrekening.
  6. Klik op Updaten.