Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brugeradministration

Acceptér en invitation til at få adgang til en AdSense-konto

En AdSense-kontoadministrator kan give dig adgang til vedkommendes AdSense-konto. Når du bliver inviteret til at få adgang til en AdSense-konto, får du en mail med et invitationslink. Du skal klikke på linket i mailen for at få adgang til AdSense-kontoen.

Vigtigt!

• Du skal være mindst 18 år gammel og have en bekræftet Google-konto for at kunne logge ind på AdSense.
  • Når du har accepteret invitationen, kan kontoadministratorerne se din mailadresse.
Bemærk! Invitationslinks udløber efter 20 dage.

Acceptér en invitation

1. Klik på linket i invitationen.
    Tip! Hvis du ikke kan klikke på linket, eller hvis der opstår andre problemer, kan du i stedet kopiere linkets webadresse og indsætte den i et nyt vindue til privat browsing (inkognitovindue).
  2. Følg fremgangsmåden til at logge ind på din Google-konto.
  3. Klik på Acceptér invitation.

Du har nu adgang til AdSense-kontoen. Få flere oplysninger om brugeradgangsniveauer i AdSense.