Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Merkveiligheid

Advertenties voor vuur- en schietwapens blokkeren

Met de volgende opties kunt u voorkomen dat advertenties voor vuur- en schietwapens worden weergegeven:

Opmerking: Blokkeringen voor gevoelige categorieën bevatten geen advertenties voor vuur- en schietwapens.

Blokkeringen voor algemene categorieën

Als u een blokkering voor algemene categorieën wilt gebruiken om advertenties voor vuur- en schietwapens te beheren, volgt u de stappen in dit artikel. Na stap 5:

1. Ga naar Bedrijven en industrie en dan Beveiligingsapparatuur en -services.
  2. Selecteer Vuur- en schietwapens.

Blokkeringen voor adverteerder-URL's

Gebruik blokkeringen voor adverteerders-URL's om advertenties te beheren die leiden naar domeinen die zijn gerelateerd aan vuur- en schietwapens, als u weet wat deze domeinen zijn.

Blokkeringen in het Centrum voor advertentiebeoordeling

Gebruik het Centrum voor advertentiebeoordeling om specifieke advertenties voor vuur- en schietwapens die u op uw site ziet, te vinden en te blokkeren.