Mainosjakauman hallinta

Yleisten ads.txt-ongelmien ratkaiseminen

Tämä artikkeli auttaa ratkaisemaan yleisiä ads.txt-tiedostoon liittyviä ongelmia.

Artikkelissa käsitellyt ongelmat ovat:

Sivustolla ei ole ads.txt-tiedostoa

Jos sivustollasi ei ole ads.txt-tiedostoa, sinun on luotava sellainen ja otettava se käyttöön oikein AdSense-tililläsi.

Luo sivustolle ads.txt-tiedosto seuraamalla näitä ohjeita.

Kopioi teksti, liitä se ads.txt-tiedostoon ja lataa tiedosto sivustosi juurihakemistoon. Jos sinulla on aiemmin luotu ads.txt-tiedosto, liitä koodi siihen. Muutosten päivittymiseen voi mennä muutama päivä.

Jos et ole varma, mihin ads.txt-tiedosto pitää lisätä, katso tarkat ohjeet sivustosi ohjesivulta tai lue lisää ads.txt-oppaasta.

Ads.txt-tiedostosta puuttuu julkaisijatunnus

Ads.txt-tiedoston on sisällettävä oikein muotoiltu julkaisijatunnus, jotta tiedosto voidaan todentaa.

Jos ads.txt-tiedostosta puuttuu julkaisijatunnus, kopioi tunnus tililtäsi ja lisää se ads.txt-tiedostoon.

Olet ladannut ads.txt-tiedoston, mutta AdSense ilmoittaa yhä, että tiedosto on luotava

Ads.txt-tiedoston automaattiseen indeksointiin ja todentamiseen voi mennä AdSensessa muutama päivä. Odota tiedoston tilan päivittymistä vähintään tämän aikaa. Jos sivustoltasi lähtee mainospyyntöjä vain harvoin, prosessiin voi mennä kuukausi.

Huom. Jos sivustolta lähtee mainospyyntöjä vain harvoin, muutosten näkymiseen AdSensessa voi mennä kuukausi. Kun olet tehnyt muutoksia, voit pyytää ads.txt-tiedoston tarkistamista.

Ads.txt-tiedoston vianetsintä