Sivustojen hallinta

AdSense-sivustojen tilan tarkistaminen

Voit tarkistaa sivuston hyväksymistilan ja ads.txt-tilan AdSense-sivustolistaltasi. Katso, miten pääset Sivustot-sivulle ja miten voit tarkistaa AdSense-sivuston tilan.

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Sivustot.
  3. Etsi sivustolistalta haluamasi sivusto ja tarkista sen hyväksymistila ja ads.txt-tiedoston tila.
    Vinkki: Voit etsiä sivustoja listalta nopeasti käyttämällä sivun yläreunassa olevaa suodatinta Suodata. Voit joko käyttää valmiita termejä tai lisätä oman hakutermin.
  4. (Valinnainen) Klikkaa sivustoa, niin saat lisätietoa sen tilasta.

Sivustojen hyväksymistilat

Tila Mitä se tarkoittaa?
Edellyttää tarkastusta
  • Sivustoa ei ole vielä tarkastettu. Aloita tarkastusprosessi klikkaamalla Pyydä tarkastusta.
    "Jotain meni pieleen. Yritä myöhemmin uudelleen."

Jos näet tämän viestin, tarkista, että lisäämäsi URL-osoite on oikein, ja yritä sitten uudelleen. Jos saat saman viestin uudestaan, sivustollasi tai aliverkkotunnuksessasi ei ehkä vielä voi käyttää AdSensea. Yritä uudelleen jonkin ajan kuluttua.

• Toinen vaihtoehto on, että sivusto ei ole aktiivinen ja se on tarkastettava uudelleen ennen mainonnan aloittamista. Katso, miten voit pyytää ei-aktiivisen sivuston tarkastusta.
Ratkaise ongelmat Sinun on ratkaistava joitakin ongelmia, ennen kuin sivustosi on valmis mainontaan. Lue lisätietoja siitä, mitä voit tehdä, jos uusi sivustosi ei ole valmis.
Valmistellaan… Teemme sivustollesi muutamia tarkastuksia. Tähän menee yleensä muutama päivä tai joissakin tapauksissa 2–4 viikkoa.
Huom. Katso, ettet poista sivustoasi ja lähetä sitä uudelleen tarkastettavaksi, koska tämä voi viivästyttää prosessia. Ilmoitamme sinulle, kun sivustosi on valmis mainontaan.
Valmis Sivustosi on valmis mainontaan. Lue lisää mainosten käyttöönotosta sivustolla.
Huom. Muista noudattaa aina AdSense-ohjelmakäytäntöjä, jotta mainokset näkyvät myös jatkossa. Tarkempaa tietoa sivustosi käytäntörikkomuksista on Käytäntökeskuksessa. Sieltä voit myös lukea, miten voit ratkaista käytäntörikkomukset.

Sivustojen ads.txt-tilat

Tila Mitä se tarkoittaa?
Ei sovellu Julkaisijan tunnustasi ei tarvita tämän sivuston ads.txt-tiedostossa, koska alusta hallinnoi ads.txt-tiedostoa. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.
Sivua ei löydy Ads.txt-tiedostoa ei löytynyt, kun AdSense-indeksoija viimeksi indeksoi tämän sivuston. Lue lisää ads.txt-tiedoston luomisesta.
Luvaton Mitään tämän sivuston mainospyyntöjä ei hyväksytä, koska julkaisijan tunnustasi ei löytynyt sivuston ads.txt-tiedostosta. Lisää julkaisijan tunnuksesi ads.txt-tiedostoon, jotta tämä ei vaikuta tuloihisi.
Valtuutettu Julkaisijan tunnuksesi löytyi tämän sivuston ads.txt-tiedostosta. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.