Rekisteröityminen ja tilin aktivointi

Yhteisen AdSense-tilin jakaminen

Voit jakaa tilisi muiden henkilöiden, kuten liiketoimintakumppanien, työntekijöiden, ystävien tai perheen kanssa ja määrittää heille jommankumman kahdesta käyttöoikeustasosta. Sen mukaan, minkä käyttöoikeustason annat käyttäjälle, hän voi auttaa tilin käytössä ja muiden käyttäjien hallinnassa. Voit kumota käyttöoikeuden milloin tahansa.

AdSense-tileillä ei saa lisätä kuitenkaan useita maksunsaajien nimiä. Tällä hetkellä AdSense-tilin maksun saajan nimen tulee olla joko henkilön tai yrityksen nimi, ja kaikki tilin tulot maksetaan kyseiselle nimelle.

Julkaisijat voivat sijoittaa mainoskoodin useammasta kuin yhdestä AdSense-tilistä ohjelmasääntöjämme noudattavalle sivulle. Vaihtoehtoisesti julkaisijat voivat kierrättää useamman kuin yhden julkaisijan mainoskoodeja sivustossa.