Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Legg til et «Egendefinert valg»-alternativ i meldingene dine om kompensasjon for annonseblokkering

Med en melding for egendefinerte valg kan du la de som bruker annonseblokkering, velge om de enten vil at annonser skal tillates på nettstedet ditt, eller om de vil velge et egendefinert alternativ du implementerer. Du kan for eksempel tilby brukere med annonseblokkering å tillate annonser på nettstedet ditt eller tegne et betalt abonnement på nettstedet.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å implementere et egendefinert valg i en melding om kompensasjon for annonseblokkering:

1. Implementer googlefc.controlledMessagingFunction i Funding Choices API. Du må implementere googlefc.controlledMessagingFunction-funksjonen i det enhetlige API-et for Funding Choices før du publiserer meldingen om egendefinerte valg. Denne funksjonen er påkrevd og med på å sikre at brukere som overholder vilkårene for det egendefinerte valget, ikke blir vist denne meldingen igjen ved påfølgende besøk. Plasser funksjonen mellom <head>- og </head>-taggen i HTML-koden på nettstedet.
  2. Velg «Legg til tilpasset løsning»-alternativet. Når du oppretter en melding om kompensasjon for annonseblokkering, må du velge Legg til tilpasset løsning. Dermed kan du tilby brukerne en alternativ løsning (f.eks. kjøp av abonnement på nettstedet).
  3. Konfigurer en melding om kompensasjon for annonseblokkering. Følg fremgangsmåten nedenfor når du redigerer meldingen om kompensasjon for annonseblokkering:
    1. (Valgfritt:) Rediger knappeteksten for det egendefinerte valget om nødvendig.
    2. Skriv inn nettadressen du vil at knappen skal viderekoble brukere til, i Egendefinert nettadresse-feltet. Du kan for eksempel skrive inn nettadressen til siden der nye abonnementer registreres.
    3. (Valgfritt:) Rediger «Er du allerede abonnent?»-bunnteksten om nødvendig. Linken i bunnteksten er ment for brukere som mener de allerede har overholdt kravene til det egendefinerte valget.
    4. Skriv inn bunntekstens nettadresse i Nettadresse for bunnteksten-feltet. Via denne nettadressen kan brukerne for eksempel viderekobles til en side hvor det bekreftes at de allerede har tegnet abonnement på nettstedet.