Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Løs problemer knyttet til blokkerte brukermeldinger

Utvidelser for annonseblokkering blokkerer ikke bare annonser, men fra tid til annen også brukermeldinger, deriblant meldinger om europeiske forordninger og forskrifter i amerikanske delstater. Du kan sette inn koden som varsler om feil, mellom <head>- og </head>-taggen i HTML-koden på nettstedet ditt for å opplyse besøkende om at en brukermelding er blokkert.

Når denne koden finnes i HTML-koden på nettstedet, viser Google-løsningene for samtykkestyring en reservemelding til de besøkende hvis disse betingelsene er innfridd:

• Besøkende har installert programvare eller en utvidelse for annonseblokkering.
  • Forespørsler til Google-løsninger for samtykkestyring blir blokkert eller manipulert.

Hvis begge disse betingelsene innfris, ser de besøkende denne meldingen (alltid på engelsk):

You are seeing this message because ad or script blocking software is interfering with this page (denne meldingen vises fordi du har programvare som blokkerer skript eller annonser, som forstyrrer denne siden). Disable any ad or script blocking software, then reload this page (slå av programvare som blokkerer skript eller annonser, og last så inn denne siden på nytt).

Denne meldingen er festet nederst på sidene på nettstedet. Den forhindrer ikke besøkende fra å se innholdet ditt. Merk deg at denne meldingen kan vises selv om du per nå ikke har publisert noen melding om kompensasjon for annonseblokkering på nettstedet.