Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Tag nettsteder for meldinger om kompensasjon for annonseblokkering

Bruk de aktuelle alternativene på Tagging-fanen til å administrere meldingene dine om kompensasjon for annonseblokkering. Du kan påse at meldinger om kompensasjon for annonseblokkering fungerer som forventet på nettstedet ditt, ved å bruke kodebitene du finner på Tagging-fanen.

Du må lime inn tagkoden for annonseblokkering mellom <head>- og </head>-taggen i HTML-koden på nettstedet før meldingene om kompensasjon for annonseblokkering kan vises.
Følg fremgangsmåten nedenfor for å tagge nettstedene dine for meldinger om kompensasjon for annonseblokkering:
  1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Personvern og meldinger.
  3. Click Ad blocking recovery.
  4. Click Tagging.
  5. Klikk på Kopiér for å kopiere tagkoden for kompensasjon for annonseblokkering over til nettstedet. Lim så koden inn mellom <head>- og </head>-taggen i HTML-koden på nettstedet.
  6. (Valgfritt:) Klikk på Kopiér for å kopiere koden som varsler om feil, over til nettstedet. Lim så koden inn mellom <head>- og </head>-taggen i HTML-koden på nettstedet. Via koden som varsler om feil, blir det vist en melding til brukere dersom en utvidelse for annonseblokkering gjør at de kan åpne nettstedet.
Selv om du ikke er klar til å publisere noen melding om kompensasjon for annonseblokkering på nettstedet, kan du fortsatt se data om funn av annonseblokkering og rapporteringsberegninger i kontoen din. Slik ser du disse dataene:
  1. Legg til koden for kompensasjon for annonseblokkering på nettstedet.
  2. Skriv en melding om kompensasjon for annonseblokkering i «Personvern og meldinger», og la den ha statusen «Utkast».

AdSense begynner å registrere annonseblokkering og generere rapporteringsberegninger, selv om publiseringen av meldingen er opphevet og den ikke vises på nettstedet.