Mainosten kohdistaminen

Personoitu mainonta

Personoitu mainonta (aiemmin "kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta") auttaa mainostajia tavoittamaan käyttäjiä näiden kiinnostuksen kohteiden ja demografisten tietojen (esim. "urheilusta kiinnostuneet") sekä muiden, täällä kerrottujen tietojen perusteella.

Personoitua mainontaa käyttämällä voit kaupallistaa sivustosi tehokkaammin, tuottaa lisäarvoa mainostajille ja parantaa sivuston käyttökokemusta.