Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Komma igång med ditt AdSense-konto

Annonser: hantera annonsutrymmet

Sidan Annonser är utformad för att du effektivt ska kunna hantera ditt annonsutrymme. Det är här du ställer in automatiska annonser på dina webbplatser samt skapar och hanterar annonsenheter. Det är också här du kan välja globala inställningar för dina annonser.

Exempel på översiktssidan för annonser i AdSense.

Automatiska annonser

Automatiska annonser är ett enkelt och innovativt sätt att generera intäkter från ditt innehåll. Du behöver bara klistra in ett annonskodsavsnitt för att komma igång. Läs mer om automatiska annonser.

Annonsenheter

Annonsenheterna ger dig kontroll över var annonserna visas och våra integrerade annonsenheter ger stora möjligheter till anpassning. AdSense erbjuder flera olika typer av annonsenheter. Läs mer om annonsenheter.

Globala inställningar

Globala inställningar är annonsinställningar på kontonivå, som t.ex. optimering av annonsstorlekar.