Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Tillgång till webbplatsen

Ge sökroboten åtkomst till AdSense-sökroboten i robots.txt-filen

Om du har ändrat filen robots.txt för din webbplats så att AdSense-sökroboten inte får indexera sidorna på den kan vi inte visa Google-annonser på webbplatsen.

Ändra robots.txt så att vår sökmotorn får tillgång till din webbplats genom att ta bort följande två rader i robots.txt:

User-agent: Mediapartners-Google
Disallow: /

Denna ändring gör att vår sökrobot kan indexera innehållet på din webbplats, så att Googles annonser kan visas.

Obs! Det kan hända att ändringar i robots.txt-filen inte börjar indexeras förrän våra sökrobotar försöker besöka din webbplats igen.