Siirretyn videoprojektin muokkaaminen

Voit päivittää aiemmin siirtämäsi projektin ja viedä sitten päivitetyt videot linkitetylle mainosalustalle.

Siirretyn videoprojektin muokkaaminen

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa siirretty videoprojekti, jota haluat muokata.
  3. Klikkaa Muokkaa. Projektin tilaksi vaihtuu "Luonnos".
  4. Muokkaa projektia ja klikkaa Tallenna.
  5. Klikkaa Tarkistaminen ja käsittele videot.
  6. Klikkaa Valmistele vientiä varten. Projektin tilaksi vaihtuu "Valmis".
  7. Seuraa linkitettyä mainosalustaa koskevia siirtämisohjeita:

Uusimman version tarkistaminen

Kun viet projektin uudelleen, linkitetylle tilille luodaan uusi tuonti. Projektin nimi säilyy samana. Löydät uusimman version tuontipäivämäärän ja -ajan perusteella.