Maksimitulokset-projektin vieminen Google Adsiin

Kun olet luonut Maksimitulokset-projektin ja valmistellut sen vientiä varten, voit viedä sen sisältämät elementit linkitetyn Google Ads ‑tilin elementtikirjastoon.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että haluamasi Google Ads ‑kohdetili on linkitetty tiliisi.
  • Jos projekti on vielä luonnosvaiheessa, valitse "Valmistele vientiä varten".

Maksimitulokset-projektin vieminen Ads Creative Studiosta

Administrator user role requiredTarvitset projektien siirtämiseen tilin muokkausoikeudet tai järjestelmänvalvojan oikeudet.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa valmis Maksimitulokset-projekti, jonka haluat viedä.
  3. Klikkaa Vie.
  4. Valitse linkitetty mainostaja, jolle haluat siirtää dataa.
  5. Klikkaa Vie. Projektin tilaksi vaihtuu "Viety". Projektin elementit kopioidaan linkitetyllä Google Ads ‐tilillä olevan elementtikirjaston juurikansioon.

Tuonnin aikana Google Ads luo kopiot elementeistäsi. Projektiin tai elementteihin Ads Creative Studiossa tekemäsi muutokset eivät vaikuta Google Adsissa oleviin kopioihin. Voit lähettää päivitetyt elementit siirtämällä projektin uudelleen.

Viedyn projektin muokkaaminen

Voit tehdä muutoksia jo viemääsi projektiin ja viedä sitten päivitetyt elementit Google Adsiin.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa viety Maksimitulokset-projekti, jota haluat muokata.
  3. Klikkaa Muokkaa. Projektin tilaksi vaihtuu "Luonnos".
  4. Tee projektiin haluamasi muutokset ja klikkaa Tallenna.
  5. Klikkaa Valmistele vientiä varten. Projektin tilaksi vaihtuu "Valmis".
  6. Seuraa vientiohjeita.

Huom. Jos sama teksti- tai kuvaelementti viedään Google Ads ‑tilille moneen kertaan, siitä ei luoda ylimääräisiä kopioita Google Adsin elementtikirjastoon. Kopiot luodaan kuitenkin videoelementeistä, jotka ovat edelleen luonnosvaiheessa Google Adsin elementtikirjastossa.

Mitä seuraavaksi

Google Ads ‑tilillä näkyy ilmoitus elementtikirjastoon lisätyistä uusista elementeistä, ja Google Ads ‑tilin käyttäjät voivat katsoa tuotuja elementtejä.

Videot tuodaan Google Adsin elementtikirjastoon luonnoksina. Google Ads ‐tilisi yhteyshenkilö voi ladata videoluonnoksia YouTubeen suoraan Google Adsista, minkä jälkeen videoita voi käyttää minkä tahansa muiden elementtien kanssa Maksimitulokset-kampanjassa.