Maksimitulokset-projektin luominen ja elementtien lisääminen

Maksimitulokset on mainoskampanjatyyppi, jonka avulla pääset hyödyntämään inventaaria, mainosmuotoja ja yleisöjä kaikissa Googlen kanavissa. Ads Creative Studiossa voit luoda Maksimitulokset-kampanjaasi elementtiryhmän parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Voit tarkistaa elementtien vaatimustenmukaisuuden, esikatsella elementtejä esimerkkimainoksissa, jakaa esikatselutaulukon tarkastajille ja viedä elementit Google Adsiin.

Uuden projektin luominen

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Projektit-sivulta Uusi ja sitten Maksimitulokset.
  3. Nimeä uusi projekti.
  4. Klikkaa Luo. Sinulle luodaan uusi projekti, johon voit lisätä elementtejä.

Elementtien lisääminen

Projektisivu on jaettu kolmeen osaan:

Elementit

Alta näet tuetut elementtityypit.

• Teksti: Otsikot, pitkät otsikot, kuvaukset ja yrityksen nimi
  • Kuva: Kuvat ja logot
  • Video

Tutustu Maksimitulokset-elementtiryhmiä koskeviin kattaviin ohjeisiin.

Teksti

Voit lisätä otsikoita, pitkiä otsikoita, kuvauksia ja yrityksen nimen Elementit-paneelin tekstikenttiin.

Erityyppisten tekstielementtien (esim. lopullisen URL-osoitteen, toimintakehotuksen ja näkyvän URL-osoitteen polun) asetukset voi valita Google Adsissa.

Tekstin lisääminen
  1. Jos et näe tyhjää kenttää tekstielementtityypille, jonka haluat lisätä, klikkaa Lisää.
    • Jos Lisää-painiketta ei näy, olet jo lisännyt enimmäismäärän kyseisentyyppisiä tekstielementtejä.
  2. Lisää teksti johonkin otsikon, kuvauksen tai yrityksen nimen tyhjään kenttään.
Tekstin poistaminen

Poista kaikki teksti kentästä, johon lisäsit sen.

Kuvat

Jos haluat lisätä kuvia tai logoja, voit valita kuvat elementtikirjastosta tai ladata tuettujen tyyppien mukaisia kuvatiedostoja. Ladatut kuvat tulevat saataville elementtikirjastoon, jotta voit myöhemmin käyttää niitä Ads Creative Studiossa.

Jos valitsemasi kuvan kuvasuhdetta ei tueta tai jos kuva voidaan rajata niin, että se on usean tuetun kuvasuhteen mukainen, voit valita haluamasi kuvasuhteet ja rajata kuvan niiden mukaiseksi.

Kuvan tai logon lisääminen
  1. Avaa mediavalitsin projektisivulta.
    • Jos et ole vielä lisännyt kuvaa tai logoa, avaa mediavalitsin klikkaamalla Lisää.
    • Klikkaa muussa tapauksessa Muokkaa.
  2. Etsi haluamasi kuva.
    • Voit selata kuvia elementtikirjastossa.
    • Jos haluat ladata kuvatiedoston, siirry Lataa-välilehdelle, josta voit vetää tai valita ladattavan tiedoston.
  3. Jos haluat valita kuvan elementtiryhmää varten, vie kohdistin kyseisen kuvan päälle ja klikkaa näkyviin tulevaa valintaruutua.
  4. Jos kuvan kuvasuhdetta ei tueta tai jos kuva voidaan rajata niin, että se on usean tuetun kuvasuhteen mukainen, näkyviin tulee rajausvalintaikkuna, josta voit rajata kuvan haluamiesi kuvasuhteiden mukaiseksi.
  5. Voit valita enintään 20 kuvaa. Valitut kuvat näkyvät mediavalitsimen alareunassa "Elementtiryhmän kuvat"- tai "Elementtiryhmän logot" ‑kohdassa.
  6. Kun olet tyytyväinen valintoihisi, klikkaa Tallenna, niin valitut elementit lisätään projektiin.
Kuvan tai logon rajaaminen
  1. Avaa rajausvalintaikkuna.
    • Rajausvalintaikkuna avautuu automaattisesti, kun valitset kuvan, jonka voi rajata.
    • Jos olet rajannut kuvan jo aiemmin, klikkaa projektisivun Kuvat- tai Logot-kohdasta Muokkaa. Vie sitten kohdistin alareunan paneelissa sen kuvan päälle, jonka haluat rajata uudelleen, ja klikkaa näkyviin tulevaa kynäkuvaketta .
  2. Valitse haluamasi kuvasuhde kuvan esikatselusta.
  3. Esikatselun päällä oleva kehys osoittaa, miltä kuvasi näyttää nykyisillä rajausasetuksilla. Voit muokata rajausta seuraavilla tavoilla:
    • Vedä kehys kuvan päällä haluamaasi kohtaan.
    • Muuta kehyksen kokoa vetämällä sen kulmista.
  4. Jos haluat käyttää kuvaa jollakin toisella kuvasuhteella, valitse kuvasuhde ja toista edellinen vaihe.
  5. Jos et halua käyttää jotakin kuvasuhdetta, vie hiiri valintamerkin päälle ja klikkaa näkyviin tulevaa Poista-kuvaketta .
  6. Kun olet valmis, vahvista valittavien kuvasuhteiden määrä klikkaamalla kyseistä painiketta (esim. "Valitse 2 kuvasuhdetta").
  7. Klikkaa Tallenna.
Tietyn kuvasuhteen mukaisen kuvan tai logon poistaminen
  1. Klikkaa Muokkaa projektisivun Kuvat- tai Logot-kohdasta riippuen siitä, mihin lisäsit kuvan, jonka haluat poistaa.
  2. Näkyviin tulee mediavalitsin, jonka alareunasta näet elementtiryhmäsi sisältämät kuvat. Vie kohdistin kunkin poistettavan kuvan päälle ja klikkaa näkyviin tulevaa Poista-kuvaketta .
  3. Klikkaa Tallenna.
Kuvan poistaminen kaikissa valituissa kuvasuhteissa
  1. Klikkaa Muokkaa Kuvat- tai Logot-kohdasta riippuen siitä, mihin lisäsit kuvan, jonka haluat poistaa.
  2. Siirry kuvan sijaintiin elementtikirjastossa.
  3. Poista valinta kuvan kulmassa olevasta ruudusta.
  4. Klikkaa Tallenna.

Video

Voit valita videot elementtikirjastosta tai ladata tuettujen tyyppien mukaisia videotiedostoja. Ladatut videot tulevat saataville elementtikirjastoon, jotta voit myöhemmin käyttää niitä Ads Creative Studiossa. Videoita ei luoda automaattisesti Ads Creative Studion Maksimitulokset-projekteihin.

Videon lisääminen
  1. Avaa mediavalitsin projektisivulta.
    • Jos et ole vielä lisännyt videota, avaa mediavalitsin projektisivun Videot-kohdasta klikkaamalla Lisää.
    • Klikkaa muussa tapauksessa Videot-kohdasta Muokkaa.
  2. Etsi haluamasi video.
    • Voit selata videoita elementtikirjastossa. Näet siellä vain vaaditun vähimmäispituuden mukaiset videot.
    • Jos haluat ladata videotiedoston, siirry Lataa-välilehdelle, josta voit vetää tai valita ladattavan tiedoston. Ladatut videot siirtyvät käsiteltäviksi.
  3. Jos haluat valita videon elementtiryhmää varten, vie kohdistin kyseisen videon päälle ja klikkaa näkyviin tulevaa valintaruutua.
  4. Voit valita enintään viisi videota. Valitut videot näkyvät elementtivalitsimen alareunassa "Elementtiryhmän videot" ‑kohdassa.
  5. Kun olet tyytyväinen valintoihisi, klikkaa Tallenna, niin valitut elementit lisätään projektiin.
Videon poistaminen
  1. Klikkaa projektisivun Videot-kohdasta .
  2. Näkyviin tulee mediavalitsin, jonka alareunasta näet elementtiryhmäsi sisältämät videot. Vie kohdistin kunkin poistettavan videon päälle ja klikkaa näkyviin tulevaa Poista-kuvaketta .
  3. Klikkaa Tallenna.

Elementtien tarkistuslista

Tarkistuslistan avulla voit seurata sitä, oletko lisännyt suositellun määrän kunkin elementtityypin ja kuvasuhteen mukaisia elementtejä. Tarkistuslista päivittyy automaattisesti sitä mukaa, kun lisäät ja poistat elementtejä.

Toteutettujen suositusten yhteydessä näkyy valintamerkki .

Kuvien ja videoiden suositellut mitat ovat viitteellisiä, eivätkä ne vaikuta tarkistuslistan kohtien merkintöihin.

Esikatselu

Esikatselu sisältää vaihtuvia esimerkkimainoksia, joissa on joko lisäämiäsi elementtejä tai paikkamerkkejä, jos et ole vielä lisännyt oikeantyyppistä elementtiä. Esikatselussa ei esitellä kaikkia mahdollisia elementtiyhdistelmiä.

Esikatselun asetukset

Show full screen preview (for display ads in computer preview mode)
Previous preview
Next preview
Play preview
Pause preview
Mobile preview
Computer preview
Voit myös klikata kanavaa (esim. YouTube tai Gmail) nähdäksesi sen esimerkkimainokset.

Mitä seuraavaksi

Voit tallentaa projektisi klikkaamalla Tallenna. Jos tallentaminen ei onnistu, tarkista, että projektisi sisältää vähintään yhden elementin eikä yhtään virheellistä elementtiä, kuten merkkirajoituksen ylittäviä tekstielementtejä.

Kun olet tehnyt projektiin kaikki haluamasi muutokset, voit tarkistaa sen.