Maksimitulokset-projektin tarkistaminen

Projektia luodessasi voit esikatsella muutoksia sitä mukaa, kun teet niitä. Voit myös jakaa projektin esikatselun ulkoisesti luomalla esikatselutaulukon.

Keskeneräisen projektin esikatselu

Projektisivulla olevassa esikatselussa näet esimerkkimainoksia, jotka sisältävät joko lisäämiäsi elementtejä tai paikkamerkkejä, jos et ole vielä lisännyt oikeantyyppistä elementtiä. Esikatselussa ei esitellä kaikkia mahdollisia elementtiyhdistelmiä.

Esikatselun asetukset

Show full screen preview (for display ads in computer preview mode)
Previous preview
Next preview
Play preview
Pause preview
Mobile preview
Computer preview
Voit myös klikata kanavaa (esim. YouTube tai Gmail) nähdäksesi sen esimerkkimainokset.

Projektin jakaminen tarkistusta varten

Voit jakaa esimerkkimainoksia sisältävän esikatselutaulukon kaikille, jotka haluavat tarkistaa projektisi.

1. Avaa jaettava projekti.
  2. Klikkaa Lisää ja sitten Jaa esikatselutaulukko.
  3. Nimeä taulukko ja klikkaa Luo.
  4. Kopioi URL-osoite ja lähetä se tarkistajille.

Kaikki, joilla on kyseinen URL-osoite, voivat avata esikatselutaulukon. Heidän ei tarvitse kirjautua sisään.

Esikatselutaulukkoa koskevat rajoitukset

• Vain esimerkkimainoksia: Esikatselutaulukon tarkoitus on esitellä mahdollisia elementtiyhdistelmiä. Siinä näkyvät esimerkkimainokset voivat poiketa oikeista mainoksista, jotka näkyvät osana kampanjaa.
  • Kohde-URL:t: Esikatselutaulukon sisältämien esimerkkimainosten klikkaaminen johtaa paikkamerkin URL-osoitteeseen. Voit määrittää kohde-URL:t Google Adsissa projektin viemisen jälkeen.

Esikatselutaulukon päivittäminen

Jos muokkaat projektia ja tallennat sen, muutokset päivittyvät esikatselutaulukkoon. Silloin tarkistajien on ehkä päivitettävä taulukko.

Esikatselutaulukon päivittäminen

Klikkaa katsoessasi esikatselutaulukkoa, niin voit luoda uuden joukon esimerkkimainoksia, joissa saatetaan käyttää eri elementtiyhdistelmää.

Esikatselutaulukon suodattaminen

Kun käytät seuraavia suodattimia katsoessasi esikatselutaulukkoa, voit nähdä vain tietyille laitetyypeille tai kanaville sopivia esimerkkimainoksia.

• Laite: Tietokone, Mobiililaite
  • Kanava: Discover, Display, Gmail, Search, YouTube

Suodattimen lisääminen
  1. Klikkaa suodatinkuvakkeen vierestä Lisää suodatin.
  2. Valitse haluamasi suodatintyyppi.
  3. Merkitse haluamiesi laitteiden tai julkaisijoiden ruudut valituiksi.
  4. Klikkaa Käytä.
Suodattimen muokkaaminen
  1. Klikkaa suodatinta, jota haluat muokata.
  2. Merkitse niiden laitteiden ja julkaisijoiden ruudut valituiksi, jotka haluat lisätä suodattimeen, ja poista niiden ruutujen valinta, jotka haluat poistaa suodattimesta.
  3. Klikkaa Käytä.
Suodattimen poistaminen

Klikkaa sen suodattimen vierestä, jota et halua enää käyttää.

Kaikkien suodattimien poistaminen
Klikkaa suodatinpalkin päästä Poista kaikki suodattimet .

Esikatselutaulukon poistaminen

Esikatselulinkit vanhenevat 14 päivän kuluttua. Jos haluat poistaa esikatselutaulukon ennen sitä, palaa "Jaa esikatselutaulukko" ‐valintaikkunaan ja klikkaa linkin alta Poista.

Projektin merkitseminen valmiiksi

Kun saat projektin valmiiksi, klikkaa Valmistele vientiä varten. Jos projektia ei ole merkitty valmiiksi, sitä ei voi eksportoida. Näin kukaan, jolle olet jakanut tilin, ei voi vahingossa eksportoida keskeneräistä projektia.

Mitä eroa on tallennuksen ja vientiä varten valmistelun välillä?
  • Kun tallennat projektin, tekemäsi muutokset tallennetaan ja voit jakaa esikatselutaulukon.
  • Kun valmistelet projektin vientiä varten, sen tila vaihtuu "luonnoksesta" "valmiiksi" ja projektin voi eksportoida.

Sinulla on oltava vähintään yksi elementti, jotta voit merkitä projektin valmiiksi.

Jos haluat tehdä muutoksia valmiiseen projektiin, avaa se ja klikkaa Muokkaa, niin projekti muuttuu taas muokattavaksi luonnokseksi.

Projektin vieminen

Kun projekti on tarkistettu ja hyväksytty, voit viedä sen linkitetylle Google Ads ‑tilille.