Uploads van HTML5-display-advertenties testen

Wegens de complexiteit van HTML5-advertenties kunt u problemen ondervinden als u uw zip-bestanden uploadt naar een advertentieplatform. U kunt deze problemen voorkomen door het zip-bestand te uploaden naar Ads Creative Studio. Ads Creative Studio gebruikt dezelfde HTML5-validatiecontroles als Display & Video 360 en Campaign Manager 360. Als u een HTML5-advertentie maakt voor een van deze platforms en u geen toegang heeft tot een account, kunt u in plaats daarvan Ads Creative Studio gebruiken.

Over HTML5-validaties

Ads Creative Studio ondersteunt HTML5-display-advertenties voor Campaign Manager 360 en Display & Video 360. HTML5-display-advertenties voor Google Ads worden niet ondersteund.

Als u een HTML5-display-advertentie uploadt, checkt Ads Creative Studio het volgende:

• Het HTML-bestand bevat correct opgemaakte kliktags of de Enabler.
  • Het HTML-bestand bevat geen ankertags (bijvoorbeeld <a>).
  • Alle links zijn beveiligd (links moeten beginnen met https://).
  • Er ontbreken geen geüploade componenten in het zip-bestand.
  • Er zijn geen niet-ondersteunde bestandstypen in het zip-bestand.

Een HTML5-upload testen

1. Ga naar Ads Creative Studio.
  2. Klik op de pagina Projecten op Nieuwand thenDisplayand thenHTML5.
  3. Sleep het zip-bestand naar het venster dat wordt geopend of klik op Kies bestanden om te uploaden en selecteer het zip-bestand.
    • Als u een foutmelding ziet, corrigeert u de fout en uploadt u het zip-bestand opnieuw om te checken of de fout inderdaad is gecorrigeerd.
    • Als er geen fouten zijn, is uw zip-bestand geldig.
  4. Als uw Ads Creative Studio-account is gekoppeld aan Display & Video 360 of Campaign Manager 360, kunt u het advertentieplatform selecteren en een nieuw project met uw bestand maken. Als uw accounts niet zijn gekoppeld, stuurt u het zip-bestand naar uw media- of traffickingteam.