Videoprojektin siirtäminen Campaign Manager 360:een

Kun videoprojekti on luotu, voit siirtää sen linkitetylle Campaign Manager 360 ‑tilille.

Näin se toimii

Aina kun siirrät projektin Ads Creative Studiosta, se lisätään linkitetylle tilille uutena projektina. Jos teet projektiin tämän jälkeen muutoksia, sinun on siirrettävä projekti uudelleen. Ilmoita tästä Campaign Manager 360 ‐yhteyshenkilöllesi, jotta hän tietää ottaa päivitetyn projektin käyttöön kampanjoissa.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että Campaign Manager 360 ‐mainostajatili, jolle haluat siirtää projektin, on linkitetty tiliisi.
  • Jos projekti on vielä luonnosvaiheessa, valitse "Valmistele vientiä varten".

Videoprojektin siirtäminen Ads Creative Studiosta

Administrator user role requiredTarvitset projektien siirtämiseen tilin muokkausoikeudet tai järjestelmänvalvojan oikeudet.

Varmista ennen siirtoa, että olet luonut vähintään yhden säännön, jonka signaalityyppiä tuetaan Campaign Manager 360:ssä. Jokainen muunnelma on liitettävä siirtoa varten vähintään yhteen sääntöön.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa valmis videoprojekti, jonka haluat siirtää.
  3. Klikkaa Vie. Jos tämä vaihtoehto ei ole saatavilla, varmista, että projektin tila on "Valmis". Jos se on jokin muu, klikkaa Valmistele vientiä varten.
  4. Valitse linkitetty mainostajatili, jolle haluat siirtää dataa.
  5. Klikkaa Vie. Projektin tilaksi vaihtuu "Viety".

Campaign Manager 360 tekee siirron aikana valmiista mainoksistasi kopioita. Ads Creative Studiossa tekemäsi muutokset eivät vaikuta Campaign Manager 360:een tehtyihin kopioihin. Voit lähettää päivitetyt mainokset siirtämällä projektin uudelleen.

Siirretyn projektin muokkaaminen

Voit tehdä muutoksia jo siirtämääsi projektiin ja viedä sitten päivitetyt mainokset Campaign Manager 360:een.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa siirretty projekti, jota haluat muokata.
  3. Klikkaa Muokkaa. Projektin tilaksi vaihtuu "Luonnos".
  4. Tee projektiin haluamasi muutokset ja klikkaa Tallenna.
  5. Klikkaa Valmistele vientiä varten. Projektin tilaksi vaihtuu "Valmis".
  6. Seuraa siirtämisohjeita. Jos projekti on siirretty aiemmin Campaign Manager 360:een, siitä luodaan uusi kopio, joka näkyy Campaign Manager 360 ‐mainostajan mainosaineistolistassa.