De naam van componenten en mappen wijzigen

U kunt de namen van componenten of mappen in de componentenbibliotheek wijzigen. Hieronder leest u hoe u de namen kunt wijzigen en wat de limieten voor namen zijn.

De naam van een component of map wijzigen

1. Zoek de component die u wilt verwijderen.
  2. Klik op en dan Naam wijzigen. Er wordt een venster geopend met de huidige naam.
  3. Wijzig de naam aan de hand van de onderstaande richtlijnen.
  4. Klik op Naam wijzigen. De component- of mapnaam is geüpdatet. Als er problemen zijn met de nieuwe naam, ziet u een foutmelding.

Richtlijnen voor mapnamen

• Mag uit 1-100 tekens bestaan
  • Mag alleen cijfers, letters (in elke taal), spaties, koppeltekens, underscores, vierkante haken, accolades en punten bevatten
  • Mag alleen beginnen met een letter of cijfer
  • Mag niet eindigen met een spatie
  • Mappen in dezelfde map kunnen niet dezelfde naam hebben

Richtlijnen voor componentnamen

• Mag uit 1-128 tekens bestaan
  • Mag niet eindigen met een spatie
  • Componenten in dezelfde map kunnen niet dezelfde naam hebben