Elementtien ja kansioiden nimeäminen uudelleen

Voit muuttaa elementtien tai kansioiden nimiä elementtikirjastossa. Lisätietoa nimien muuttamisesta ja nimiä koskevista vaatimuksista on alla.

Elementin tai kansion nimeäminen uudelleen

1. Etsi elementti, jonka haluat nimetä uudelleen.
  2. Klikkaa ja sittenNimeä uudelleen. Näet ikkunan, joka sisältää tämänhetkisen nimen.
  3. Muuta nimeä seuraamalla alla olevia ohjeita.
  4. Klikkaa Nimeä uudelleen. Elementin tai kansion nimi päivittyy. Jos uudessa nimessä on ongelmia, näet virheilmoituksen.

Kansion nimeä koskevat vaatimukset

• 1–100 merkkiä
  • sisältää vain numeroita, kirjaimia (minkä tahansa kielen), välilyöntejä, yhdysmerkkejä, alaviivoja, hakasulkeita, aaltosulkeita ja pisteitä
  • alkaa kirjaimella tai numerolla
  • Ei pääty välilyöntiin
  • Kaikilla samassa kansiossa olevilla kansioilla on oltava eri nimet

Elementin nimeä koskevat vaatimukset

• 1–128 merkkiä
  • Ei pääty välilyöntiin
  • Kaikilla samassa kansiossa olevilla elementeillä on oltava eri nimet