Sääntöliitosten latausvirheiden korjaaminen

Jos säännönasetustaulukon lataamisessa projektiin on ongelmia, saat virheilmoituksen. Valitse alta oikea virheilmoitus ja ratkaise ongelma ohjeiden avulla.

"Yleinen virhe"

Jos käytät Google Sheets ‑taulukkoa, jaa sen lukuoikeudet ilmoitetulle palvelusähköpostitilille, jotta Ads Creative Studio voi kopioida muunnelmat. Ads Creative Studio ‑tililläsi on oma sähköpostiosoite, jonka pääte on @partnercontent.gserviceaccount.com.
Varmista, että laskentataulukossa on Variant Id- (Muunnelman tunnus), Variant Name- (Muunnelman nimi) ja Rule Id (Säännön tunnus) ‑sarakeotsikot.
Jos olet tarkistanut nämä asiat eikä lataaminen silti onnistu, ongelma saattaa johtua Ads Creative Studiosta. Odota muutama minuutti ja yritä sitten ladata taulukko uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä tukeen.

"Tuntematon säännön tunnus"

Varmista, että sääntöjen tunnukset vastaavat siinä projektissa olevia sääntöjen tunnuksia, johon olet lataamassa taulukkoa.