Videoprojektin kopioiminen

Voit luoda kopion videoprojektista, niin sinun ei tarvitse käyttää aikaa projektimallin tekemiseen.

Huom. Tällä hetkellä kopiointimahdollisuus koskee ainoastaan videoprojekteja. Muutaman kuukauden kuluttua on mahdollista kopioida myös display-projekteja.

Projektin kopioiminen

1. Avaa kopioitava videoprojekti.
  2. Klikkaa Lisääand then Luo kopio.
  3. Nimeä uusi videoprojekti.
  4. Klikkaa Luo kopio. Kopioprojekti luodaan, ja se aukeaa.

Kopioituvat asiat

Kun kopioit videoprojektin, uusi projekti sisältää kopiot mallista, elementeistä, muunnelmista, säännöistä ja sääntösignaaleista.

Säännöt ja signaalit kopioidaan, mutta kunkin säännön muunnelmavalintoja ei kopioida. Kun saat kopion muokkaukset valmiiksi, siirry Säännöt-välilehdelle ja lisää muunnelmat kuhunkin sääntöön.

Käsiteltyjä videoita ei kopioida alkuperäisestä projektista.